Head of ERP Consulting
Brøndby

 

Vi leder efter en ambitiøs og erfaren Head of ERP Consulting til vores ERP team i Brøndby.
Inventio.IT er en af landets største udbydere af Microsoft Dynamics 365 Business Central og apps.

Der er kun én vej for moderne ERP, og det er op i skyen. Med den kapitalstærke svenske Dustin koncern i ryggen tager vi endnu et stort skridt mod Microsofts sky.

Vi fik vores egen Dynamics ERP-sky allerede i 2011, og gik i Microsofts sky i 2019 (Business Central SaaS). 

Vil du med på rejsen?
Som vores nye Head of ERP Consulting vil du få en vigtig rolle både internt og ud mod vores mange kunder. Du bliver en del af ledelsesteamet i Inventio.IT, som er en selvstændig enhed i forhold til Dustin med egen strategi og bestyrelse.

Du får afdelings- og personaleansvar for et af landets dygtigste ERP konsulentteams, og kommer også til at indgå i en kundevendt pre-sale rolle. 

Vi stiller særlige krav til dig, der vil med på rejsen

• Vi søger dig, der har minimum 5-6 års erfaring som konsulent og rådgiver indenfor Microsoft Dynamics 365 Business Central/NAV. Det er et absolut must for at trives og lykkes i jobbet. Du får ansvaret for at sikre kunderne den optimale rådgivning om arkitekturen i deres nye løsning og den langsigtede værdi af den.

• Du har fingeren på pulsen indenfor Microsoft-verdenen, og er klar til en løbende dialog med Microsoft om deres nye tiltag indenfor Business Central, Microsoft 365 m.v.

• Ud over solid erfaring med Microsoft ERP, trives du med at være den ledende, motiverende og forandrende drivkraft for dit team. Du færdes desuden hjemmevant indenfor planlægning af ressourcer og teamets kompetenceudvikling.

• Da du også får en kundevendt rolle, er det vigtigt, at du har gennemslagskraften og kommunikationsevnerne til at gå forrest i pre-sale dialoger med kunderne om Business Central og deltage i workshops.

Du bliver en del af en innovativ, succesfuld og robust pionervirksomhed, der er en af Microsoft største danske ERP-partnere med tusindvis af kunder.

Vi har vækstet kontinuerligt siden vi startede i 2001 – men vi vokser aldrig fra det allervigtigste: At servicere vores kunder optimalt hver gang.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.  

Interesseret? Venligst send din CV til jblondel@venquis.com