Senior Forretningskonsulent – Business Central (Finans)
Brøndby

Vi har for længst gjort op med den klassiske ERP-verden, og er gået den moderne, cloud-baserede vej. Vi søger endnu en erfaren Business Central konsulent med det samme mindset som os i Brøndby!

Der er kun én vej for moderne ERP, og det er op i skyen. Derfor fik vi vores egen Dynamics ERP-sky allerede i 2011, og gik i Microsofts sky i 2019 (Business Central SaaS).

Med den kapitalstærke svenske Dustin koncern i ryggen tager vi endnu et stort skridt mod Microsofts sky. Vil du med på rejsen?

Vi søger ERP forretningskonsulent-profiler med specialistviden om finans-funktionerne, og erfaring med salg og lager i ERP-teamet i Brøndby.

Din baggrund kan være en lignende stilling – eller måske er du revisor med nysgerrighed på at gå konsulentvejen inden for Business Central?

Du bliver en del af en innovativ, succesfuld og robust pionervirksomhed, der er en af Microsoft største danske ERP-partnere med tusindvis af kunder. Vi har vækstet kontinuerligt siden vi startede i 2001.

Vi stiller særlige krav til dig, der vil med på rejsen

Du bliver et vigtigt bindeled mellem os og kunden. Derfor skal du have en eksperts forståelse for ERP med minimum 5-6 års erfaring som forretningskonsulent indenfor Microsoft Dynamics NAV eller Business Central.

Du skal være klar til at bringe hele dit kompetencesæt i spil: Dine skarpe analytiske og kommunikative evner, din viden om ERP-arkitektur og effektivisering af værdikæder, og eventuelt din erfaring med Power BI og Continia DC PM og CM. Det er disse kompetencer, du bruger til at drive hele projektet fra foranalyse til implementering.

Din opgave bliver at gå forrest i dialogen med mindre og mellemstore virksomheder om den moderne, cloud-baserede ERP-løsning baseret på Business Central og vores apps.

Du får ansvaret for at sikre kunderne den optimale rådgivning om arkitekturen i deres nye løsning og den langsigtede værdi af den.

Erfaring med Microsoft Dynamics ERP-løsningssalg er et absolut must for at trives og få succes i jobbet. Arbejder du allerede med Business Central er det super, men ikke nødvendigvis et must.

Vi hører også gerne fra NAV-konsulenter med mod på ny viden. Vi har en del NAV-kunder, men 99,9% af tiden arbejder vi med Business Central.

Som NAV-konsulent kender du allerede Business Centrals brugerflade og opbygning. Vi skal nok lære dig resten.

Interesseret? Venligst send din CV til jblondel@venquis.com