INVENTIO.IT – LEVERANDØR AF DIGITALT
FORSPRING SIDEN 2001

Inventio.IT er et Microsoft Dynamics 365 ERP konsulent- og softwareudviklingshus, stiftet i 2001. Vi er en del af den kapitalstærke Dustin koncern, og blandt Microsofts største danske ERP-partnere med hovedvægten lagt på ERP-systemet Business Central, Power BI, apps og cloud.

For os at se er der kun én vej for moderne ERP: Det er op i skyen. Vi har for længst gjort op med den klassiske ERP-verden. Vi etablerede vores egen Dynamics cloud allerede i 2011. I 2019 gik vi i Microsofts cloud (Business Central SaaS). Nu tager vi endnu et stort skridt mod Microsofts sky, som en del af en ambitiøs vækststrategi. Vil du med på rejsen? 

Vi søger flere erfarne kollegaer med samme cloud-mindset som os.

Hvis du er den rette kandidat, kan du få en central rolle for, at vi lykkes med vores mission: At hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at nå mere på kortere tid. Levere højere kvalitet. Skabe nye resultater. Og blive endnu mere profitable. Alt sammen gennem digitalisering, automatisering og effektivisering af kundernes forretningsprocesser med Business Central og vores egenudviklede SMARTapps. 

LIGE NU HAR VI FØLGENDE LEDIGE JOBS
Head of ERP Consulting

Senior Forretningskonsulenter – Business Central (Finans)